Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

За фирмата

НАЧАЛОТО бе през далечната 1992.
Ако използваме думите на поета, то човек е роден, за да бъде свободен. Дали се е замислял някой какво се крие зад тази поетична фраза?Ние много говорим за свободата, но от гледна точка или на гражданския ú, или на социалния ú смисъл. Едва ли сме си представяли това понятие в диалектическото му единство. Като биологичен вид човекът е дуалистично същество. В него винаги са се борили тялото и духът, търсещи покой в единството. Човечеството от край време се стреми към хармония на тези две начала. А не е ли именно това пълната свобода на човека? И може ли тя някога да бъде достигната?
През 1992 година издателство Хомо Футурус не само постави тези въпроси, но се опита и да даде отговори на тях с първата си книга. Руският лекар психотерапевт Хасай Алиев е създател на уникалния метод на УПРАВЛЯЕМОТО САМОРЕГУЛИРАНЕ.
С негова помощ човек може самостоятелно да контролира тялото си, да премахне нервното напрежение, пълноценно да си почине за изключително кратко време, бързо да придобие професионални навици като изучаване на чужди езици, дори пилотиране на самолет, да отключи и развие ТВОРЧЕСКИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ. Ключът към себе си открива грандиозни възможности пред човечеството. Доктор Алиев учи, че ако не се научим ДА УПРАВЛЯВАМЕ СЕБЕ СИ, ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА НИ УПРАВЛЯВА. Само ключът към себе си е пътят към истинската физическа и духовна свобода.Тази книга се превърна в емблематична за цяла поредицана издателство Хомо Футурус - КЛЮЧ КЪМ СЕБЕ СИ, която и
днес продължава традицията да радва своите читатели с новите достижения на самопознанието.