Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

СУПЕРЗДРАВЕ за 6 седмици

СУПЕРЗДРАВЕ за 6 седмици
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 15.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Патрик Холфорд
Автор: Патрик Холфорд
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте
6 стъпки към суперздравето
Тъй като всички ние сме различни, някои седмици ще са по-важни за вас от други. Те, разбираемо, ще са по-трудни и ще изискват повече усилия от ваша страна. Защото съм виждал при хиляди хора изключителните резултати, които могат да се постигнат за много кратко време със следването на тези насоки, настоятелно ви съветвам на 100 процента да следвате показателите за всяка от шестте седмици. Колкото по-усърдно работите всяка седмица, толкова по-ясно ще усетите подобряването на вашето здраве.

Седмица 1 – Свръхзареждане с енергия
Първата седмица ви дава енергийно свръхзареждане чрез подобряване на способността ви да държите кръвната си захар на постоянно ниво. Това е съществено за енергията, но също и за устойчивостта на стрес, и за контролиране на теглото. Към края на седмицата ще усетите ново равнище на енергия и ще можете да яхнете живота си.
Седмица 2 – Настройка на храносмилането
Втората седмица изчиства и настройва храносмилателната ви система, така че да можете да вземете повече от здравословните храни, които ще ядете, както и да подобрите извеждането на отпадъците.
Седмица 3 – Хормонално суперздраве
Независимо дали сте мъж или жена и на какъв етап от жизнения си цикъл се намирате, третата седмица ще ви помогне да балансирате своите хормони, които влияят на емоционалното ви равновесие, мотивацията, сексуалното желание и жизнеността.
Седмица 4 – Детоксикация за суперздраве
Към четвъртата седмица ще сте готови за суперздрава детоксикация – възможност наистина да прочистите организма си и да възстановите способността на черния си дроб да обезврежда множеството вредни вещества, които организмът създава всеки ден, както и онези, които поемаме с нечисти храни, въздух и вода.
Седмица 5 – Тласък за имунната мощ
След като сте елиминирали много от храните и напитките, които е особено вероятно да причинят алергии, идва вашият шанс през петата седмица да откриете към кои храни конкретно сте чувствителни и кои можете без опасност да върнете в диетата си. В добавка ще научите как да подобрите имунитета си и да се борите с инфекциите по естествен начин.
Седмица 6 – Подобряване на паметта и настроението
През последната седмица ще откриете какво да ядете, за да подобрите вашата памет, концентрация и настроение. На този етап ще сте се научили как да приготвяте, готвите и въвеждате здравословните храни в живота си.
 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.