Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Лечебната сила на металите

Лечебната сила на металите
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 5.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Вера Озерова
Автор: Вера Озерова
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Лечение със злато, сребро, мед

Изучавайки въздействието на металите върху човешката физиология, учените са открили, че освен химическото, налице е влияние и от друг характер, което най-правилно би било да се определи като вълново. Всъщност магнитните вълни в случая играят ключова роля. Вероятно тъкмо благодарение на това свойство металите могат да оказват наистина вълшебно въздействие върху здравето на човека.
Навярно сте чували за магнитотерапията. Този метод активно се практикува в традиционната медицина, особено във физиотерапията.
Министерството на здравеопазването на Руската федерация одобри и разреши за употреба магнитни стелки, коригиращи магнитни колани, гривни, масажни уреди и други приспособления за възстановяване на нормалното самочувствие на човека. Нашето здраве доста често се нуждае от такава поддръжка. Промените в атмосферното налягане, промените във времето, магнитните бури - всичко това провокира не само леки неразположения, но и сериозни усложнения на много болести, особено сьрдечно-съдови, заболявания на нервната система, на ставите и др.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.