Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Тайната на неправилните диагнози: невидимите завоеватели на нашия организъм

Тайната на неправилните диагнози: невидимите завоеватели на нашия организъм
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 4.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: д-р Олга Елисеева
Автор: Олга Елисеева
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Уважаеми читателю, ако сте запознат с книгата ми " Моят опит с лечението на рака"вече знаете, че в нея като червена нишка се откроява мисълта за гъбично-паразитната природа на различни тежки заболявания, включително и онкологични. В правилността на такъв подход към въпроса ни убеждават многобройни случаи:

- все по-широкото разпространяване на трудноизлечими болести с неясна клинична картина;
- ненавременното, а понякога и погрешно поставяне на диагнозите, което води до хронично протичане на заболяванията и в края на краищата до преждевременно остаряване, инвалидност и ранно напускане на живота;
- неуточнените навреме диагнози на тумори от I и II степен, както и ефективността на препоръчаните от нас методи на лечение, основани на откриването и потискането на виновниците за огнищата на развитие на новообразуванията - паразитите в нашия организъм.

Общо взето, вирусите представляват пусковия елемент, а бактериите подготвят плацдарма за идването на тежката, разрушителна техника на гъбичките и големите паразити. Ако сте учудени от военния стил на последната фраза, знайте, че това не е случайно! За нашия организъм това е коварна война без правила - не на живот, а на смърт. И който победи - човекът или неговите вътрешни врагове - паразитите, той ще живее. Враговете са не само силни, но и коварни, и са много добре приспособени към „бойните действия". Те не обявяват открита война! Тихо и постепенно подриват имунитета и изчерпват жизнените сили на своя гостоприемник, за да могат след това (уж „неочаквано") да се нахвърлят върху него със своите мощни вездесъщи сили - гъбичките и другите паразити.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.