Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Хомеопатия срещу рак

Хомеопатия срещу рак
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 4.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Сергей Баракин
Автор: Сергей Баракин
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Профилактика и лечение на онкологичните заболявания

Учените оцениха факта, че злокачествените клетки реагират на много малки дози химични вещества. При това лечебният ефект на малките дози е не по-слаб, а дори по-силен, отколкото при прилагането на обичайни дози.
В изказванията на докладчиците се подчерта, че науката за въздействието на вещества в свръхмалки дози върху живата клетка вече е създадена в лабораториите на Руската академия на науките и е нужно да бъде внедрена в практиката за лечение на онкологично болни, като се въздейства на регулаторните механизми на растежа на раковите клетки.

Почти всички лекарства в хомеопатията се приготвят от отровни и силнодействащи токсични вещества, като арсеналът им е доста по-богат, а възможностите за приложение - по-многостранни от многобройните средства на народната медицина. Приготвянето на хомеопатичните лекарства става чрез хилядократни разреждания с потенциране. В резултат получените хомеопатични средства придобиват особени свойства: те стават безвредни за здравите клети, но същевременно опасни за отслабналите и по-чувствителни болни клетки, към които се отнасят и раковите. При това колкото по-отровно е веществото, толкова по-ефективно хомеопатично лекарство се получава от него. Хомеопатичните препарати могат да се прилагат за лечение на предракови състояния и заболявания, а също и за предотвратяването на раковия процес

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.