Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

ДУХОВНИЯТ КОД НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА

ДУХОВНИЯТ КОД  НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИТЕ  И БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 12.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Sunny Lambroso
Автор: Sunny Lambroso
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Душите ни не са избрали да дойдат на земята, за да търпят болка и страдания

 

Всички знаем колко е трудно да помирим егото си с душата, като не става дума да признаем надмощието на единия или другия, а да ги накараме да действат в хармония и да си помагат на земята. Знаем също колко е трудно за едни да се свържат с Духа си и да контролират енергията на „мълнията“. Истината е много проста понякога - толкова проста, та дори си казваме, че не може да е вярна. Но в крайна сметка става дума за самозащита и на егото, и на душата. Всеки се отбранява по своя начин, докато осъзнаят, че са едно цяло, за да постигнат синхроничността на вибрациите си и да действат хармонично в синхрон. В тази връзка съм използвала обясненията на квантовата нумерология на един от най-известните съвременни специалисти и създател на космичната нумерология Майкъл Брил, която приемам и споделям напълно, за да ви демонстрирам един от най-приемливия за мен ключ към себе. (*)

Всеки от нас е съчетание от божествени енергии, представени от комбинация на числови трептения - от 1 до 9. Всъщност всичко сътворено е съставено от комбинации, произлизащи от честотата но тези числа. 

Главната енергия на Божествените енергии се нарича Дух, Източник, Космос, Всичко съществуващо, Единственост, Създател, Бог. Както и да я наричаме, тази същностна енергия трябва да се намали постепенно, за да бъде използвана. 

Можем да я оприличим на мълнията. В своя чист вид електричеството на мълнията може да ни убие. Когато обаче овладеем тази енергия и я пуснем през трансформатори, можем да намалим заряда ù и тя ще започне да ни служи. Тя може да отоплява домовете ни, да задвижва фабрики, да готви храната ни и да осветява градовете и домовете ни. 

По подобен начин Божествената енергия трябва да бъде видоизменена, за да има място Съзиданието. Когато деветте числа комбинират своите същности, те формират Десетата енергия, енергията на нулата (0). Тази десета енергия е енергията на Съзиданието, на потенциала и обикновено се разпознава от хората като божествена енергия с малко б. За науката това е източникът на Големия взрив. 

По времето между два живота ние избираме да станем част от Съзидателния процес чрез смесването на потенциалните ни енергии с енергията на Космоса. Тогава преглеждаме животите си заедно с божествената енергия, преди съзнателно да решим какво ще правим през предстоящия ни живот. Гледаме какво сме усъвършенствали, какво сме избягвали, какво сме отказвали да свършим, какво сме прецакали, в какво сме прекалили и какво сме изпълнили. Тогава решаваме с кои предизвикателства все още трябва да работим. Едно от последните ни действия, преди да навлезем в земната реалност, е да се уверим, че имаме повече от нужната милост да успеем; и го правим.

Преди да започнем прехода между небесната и земната реалност, ние създаваме психологически и емоционален отпечатък на това, което възнамеряваме да преживеем, когато стигнем на мястото, където ще се родим. 

Този отпечатък е съставен от буквите на името ни, от числата в рождената ни дата и от семейството, към което сме избрали да се присъединим. 

 

 А знаете ли, че думата „име“ на кирилица има Ключово число – сбор от числените стойности на буквите ù – 19/10/1. Когато получаваш име, след като си се родил, то е второто ти ново начало след първото да си Душа, а двете заедно са целостта от тяло и душа, тоест човек на земята. Името е твоята съдба на земята, то определя възможностите ти по Рождената пътека, която си избрал, в зависимост от датата на раждане. Ето защо името е най-голямата отговорност на родителите след зачеването и раждането на детето им, защото те са тези, които единствени имат право да изберат име за новородената душа и по този начин да ù дадат възможностите, с които тя да се справи със своите уроци и изпитания на земно равнище по друмите на Рождената ù пътека. 19 е числото на Слънцето и на вечния кръговрат 10, което значи, че едно ново слънце се ражда за родителите, една нова вселена се разкрива пред тях във вечния кръговрат на природата и те са тези, които носят единствената отговорност за тази слънчева божествена душа с тяло.

 

В добавка към този отпечатък нашето поведение се управлява от страха от изоставяне, възникнал в процеса на преход от небесната в земната реалност, при който губим памет за това КОИ СМЕ в действителност и КАКВО сме се съгласили доброволно да създадем. Тази загуба на памет се причинява от електрически шок, генериран от енергийната разлика в небесната и земната реалност. Докато преминаваме през транзитивното поле, небесното ни аз, потресено и зашеметено от променливите честоти, се вцепенява. Тази временна амнезия засява семената на страховете ни от изоставяне. 

Земното ни аз, нашето его, попада в ново енергийно поле и бързо се пробужда. Това „пробуждане“ доста прилича на буденето на новороденото. То се събужда от някакво движение, но е неспособно да осъзнае, че движещият се обект са неговите пръстчета, а те са част от тялото му. Така и егото се буди в паника и се пита: „Къде съм? Къде са останалите? Защо съм сам? Дали не съм направил нещо грешно? Дали не съм наказан? Защо е тъмно? Дали съм предаден? Дали съм достоен за обич?“. Усещаме, че сме изоставени, направо изритани без обяснение. 

Това става, защото процесът на ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЯ е започнал и нашето небесно аз не се е напълно реконституирало. Това е източникът на нашето усещане, че сме изоставени. Чувстваме, че нещо ни липсва. 

Преди да можем да си спомним, че всъщност сме се РАЗТЕГЛИЛИ от Духа, а не сме се отделили от него, и че сами сме избрали да го направим, влизаме в процеса на раждането ни като човешки същества. И това не си спомняме, че е наш избор; само чувстваме болка от прекъсването на връзката ни (прерязването на пъпната връв). И отново се питаме: „Какво става? Защо съм сам?Защо ме изхвърлят?“.

Тези въпроси остават без отговор и ние започваме да се тревожим, дори да се страхуваме при мисълта, че сме сами и изоставени. Мислим си: „Това се случи два пъти вече. Колко ли пъти още ще трябва да преживея тази болка!“ И когато започнем живота си, страхът ни от изоставяне започва да влияе на нашите избори. Ние решаваме с егото си да следваме поведенчески модел на САМОЗАЩИТА. В едната крайност този защитен модел може да се прояви като зависимост, а в другата крайност като потребност от пълен контрол над обкръжението.

ЗАВИСИМОСТТА може да се раздели на три подкатегории: прилепчиви, позволяващи и действащи.

Прилепчивите разсъждават, че „всичко е за предпочитане пред самотата“, и независимо как се отнасят с тях, те намират почти за невъзможно да напуснат връзката. 

Позволяващите подкрепят отрицателните поведенчески модели заради потребността си да бъдат обичани.

Действащите се стремят да станат независими. Те си казват: „Правя толкова много за тези хора, невъзможно е да се справят без мен“.

Поведенческият модел, основан на КОНТРОЛ, може да се раздели на две подкатегории. 

Първата група се състои от индивиди, които избират да не са емоционално свързани или привлечени от каквото и да е. Всъщност те крият или омаловажават емоциите и чувствата си. Разсъждават, че ако не са свързани с нещо, няма и да преживяват отделянето си от него. Най-крайният пример в тази подкатегория е социопатът.  

Втората подгрупа решава, че най-безопасният път е да правят нещо за другите, но да не позволяват на никого да прави нещо за тях. Те чувстват, че на „другите“ не може да се разчита. Може дори да стигнат до извода, че никой не им предлага да направи нещо за тях. 

Повечето от нас се намират някъде между двата спектъра; всички ние имаме някои проблеми със зависимостта и някои с контрола. Приличаме на вода, която се плиска напред-назад в тръбата. Целта ни е да разпознаем проблемите си чрез нашите житейски предизвикателства. Веднъж щом разпознаем моделите, ставаме активни, а не пасивни. 

Душите ни не са избрали да дойдат на земята, за да търпят болка и страдания. Те са избрали да дойдат тук като СЪ-ТВОРЦИ. Чувствата, свързани с изоставянето обаче, блокират паметта за нашата божественост.

 

Ние хората сме като корабокрушенци. Всеки се е хванал за своята „сламка“, която да му помогне да доплува до сушата – целта и смисъла, заради които си струва да живееш.

Ето, и аз съм се хванала здраво за моята „сламка“, с която продължавам да се рея в безбрежния океан и да търся моята суша, заради която си струват изпитанията и усилията да преплувам водната шир.

Всеки си има своята „сламка“ - моята са писането и числата, в които намирам отговори, смисъл и обяснение на нещата от живота. С тяхна помощ продължавам да плувам, кога по течението, кога срещу него, и да търся още много отговори.

И тъй като писането, както казват някои, е нещо, което просто не можеш да не правиш, и аз така – не мога да не пиша за нещата, до които стигам и с които се разминавам в дългото пътуване към целта и смисъла – на живота, разбира се. 

Толкова за писането. А що се касае до числата, то сигурна съм, че има много скептици в това отношение. Но пък и едното, и другото са толкова свързани, че аз поне не мога да ги разделя. Защото в началото, както е казано, бе СЛОВОТО.

 

Както неведнъж сте чували да се казва, светът е бил сътворен от „словото Божие“.  Не случайно Светото писание започва с думите: „В началото бе Словото“.

И за да не съм голословна, ще се спра на нумерологичното значение на думата „слово“, която отговаря на числото 27/9.

 

СЛОВО = 9 + 3 + 6 + 3 + 6  = 27 = 2 + 7 = 9

Но то също така може да бъде представено и по друг начин:

СЛОВО = 9 + 9 (3 + 6) + 9 (3 + 6) = 9 + 9 + 9 = 27 = 9

 

В думата „слово“ има три деветки (999 = 27 = 9), но те също така са равни и на три шестици (666 = 18 = 9), а крайното число винаги е 9. 

Чували сте да казват, че 666 е числото на звяра и на човека и е равно на 18/9. 

Но също така 9 е и значението на името на Исус Христос, изчислено с помощта на юдейските числа и букви, но същото нумерологично значение има името му на латиница според това, как се изписва на английски.

 

JESUS = 1 + 5 + 3 + 6 + 3 = 18 = 9  

CHRIST = 3 + 5 + 2 + 1 + 3 + 4 = 18 = 9

JESUS CHRIST = 9 + 9 = 18 = 9

 

Какво може да обединява Звяра, Човека и Исус, които имат едни и същи вибрации на числото 9?

Тук вече на помощ идва известната нумероложка и астроложка Линда Гудман с нейното любимо число 9, според която „цялата история на нашето съществуване“ е заключена в числото 9 -  израз на материалния живот,  и това си има своето нумерологично  обяснение.

Числото 1 олицетворява първопричината, Създателя, Бог. 

Ако към него се прибавят колкото искате нули, символ на Вечността, се получава например числото 1 000 000. 

Нека разделим това число на мистичното 7, което е най-духовното число и олицетворява духовната страна на нещата.

 

1 000 000 : 7 = 142 857, наречено „Свещено число„

Възниква въпросът защо това число е „Свещено“?

142 857 = 1 + 4 + 2 + 8 + 5 + 7 = 27 = 9

 

Отговорът е очевиден – защото редуцирано, то отново е равно на 27/9, което е числото на вечната енергия и на живота във всичките му проявления на планетата. 

Но едновременно 9 = 666 = 18 = 9. А не е ли 666/9 отново „животът във всичките му проявления на Земята“?

9 е Свещеното число на Вечността, то е Материалният живот, но и числото на Универсалната любов и Сътворението. 9 е числото на Началото и Края, на Алфа и Омега. 

Просто приемете, че 9 е царят на числата, защото то направлява всички проявления на живот и електроенергия на нашата планета. 9 е единственото число, което вдъхва живот на всяко друго число, защото събрано с него, числото не се губи, 9 запазва „самоличността“, сътворява го отново и отново.

Всичко това, което е числото 9, е вложено и в думата „Слово“. 

Но освен че е 9, думата „слово“ съдържа и още две други числа, съставящи 9, а именно 3 + 6 = 9 (за отбелязване е и фактът, че освен тези три числа 3, 6, 9, думата „слово“ не съдържа други числа). 

И понеже нищо на този свят не е случайно, то 3, както много пъти съм писала (*), е числото на Вечността и Сътворението според Питагор, който изразил Вселената с 12 = 3, триадата Идея, Бог 1, Материя, Майка 2 и Вселена, Син 12/3. 

Ако извършим теософско събиране на 12/3 = 1 + 2 + 3 = 6, получаваме числото на Венера, олицетворяващо Любовта (6). А това доказва нумерологично, че 12/3 = 6 = на Универсалния код на Сътворението и Вечността, което пък е Любовта.

Така доказваме, че числото на Вечността и Сътворението 12/3 плюс числото на Любовта 6 се равнява на Свещеното число на сътворението и Вечността, на Универсалната любов 9, или  3 + 6 = 9.

А всички тези числа и вибрации намират нумерологичен израз в думата „слово“, която е равна на 9 + 3 + 6 + 3 + 6 = 27 = 9. 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.