Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Здрава и красива коса

Здрава и красива коса
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 5.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Емилия Поптодорова
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Откакто свят светува на косата се е отделяло специално внимание. Тя е била извор на самочувствие или повод за грижи и притеснения. Представите на различните народи и култури за красивата коса и прическа постоянно са се променяли в течение на цялата история на човечеството, но красивата коса се е ценяла винаги. Гъстата и пищна коса била признак за здраве и благополучие. В източните култури и при африканските шамани гъстата коса е олицетворявала духовната изключителност и била признак на нравствена и физическа сила. Древните германи пък отрязвали косата на престъпниците като потвърждение на присъдата, която ги лишава от чест и свобода. Векове
наред, включително и след края на Втората световна война, предатели са били заклеймявани публично чрез остригването им пред очите на техните съграждани.
"От какво точно се нуждае собствената ни коса?", "Какви са всекидневните грижи, които трябвала полагаме за нея?", "Боледува ли косата, какви са най-често срещаните заболявания и дали са лечими?", "Какви са вредните въздействия, от които трябва да пазим косата си?", "Могат ли да ни помогнат билките и народната медицина да поддържаме косата си здрава и красива?" В тази книга ще потърсим отговора на тези и на още много въпроси, които мнозина от нас си задават.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.