Автори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Еврика! Принципът на успеха

Еврика! Принципът на успеха
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 3.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: Колин Търнър
Автор: Колин Търнър
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Тази книга гарантира провокирането на мисленето ви. Не е написана, за да ви убеждава или мами с множество примери или доводи. Всяка една промяна на мисленето трябва да се поражда вътре във вас, за да бъде ефективна.
Седемте глави, които следват, ще ви обогатят с усещането за нещо в зависимост от това, какво в момента е важното във вашия живот. Може да е чувството за вашата истинска същност.
Каквото и да е, вие ще получите просветление и това ще го направи трайно.

"Тази книга задава важни въпроси за начина, по който живеем. Ако се чувствате неудовлетворени, тя ще ви помогне да излезете от безпътицата, в която се намирате."
Бизнес Ейдж

""Еврика! Принципът на успеха" е една наистина новаторска книга. Тя съчетава философията на Изтока със съвременния опит на запада и с обикновения здрав разум. Кара ви да се запитате защо мислите по определен начин."
""Еврика! Принципът на успеха" ви напътства как да откриете силата и увереността в себе си, в съответсвие с универсалните принципи, които управляват Вселената, как да станете пълноценна личност. Тя ще ви помогне да увеличите творческите си възможности, способностите си да общувате и лидерските си умения."
"Вдъхновяващ практичен пътеводител, който по невероятен начин ще ви помогне да подобрите живота си."
Ейдриън Хосфорд

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.